Отзыв о работодателе «Реорle Tomorrow» Добавлен: 15.11.2017
Описание деятельности:
Положительные стороны компании
нет
Отрицательные стороны компании
ФОП Шендрикова М. О., директор рекрутингового агенства PEOPLE TOMORROW м. Київ- непорядна та брехлива шахрайка, яка обманює людей та « розводить їх на гроші». На своєму сайті вона пафосно пише: « Мы знаем, что успех нашей работы заключается в умении слышать и понимать клиентов». А на практиці, після отримання коштів, вона навіть розмовляти з людьми не хоче. Згідно підписаного договору гарантувала роботу в Германії, Бельгії, Швеції, а після отримання коштів запропонувала Польщу або Словаччину. Ліцензії на посередництво у працевлаштуванні за кордоном у неї немає. Вона прикривається договором з Тов « Вегас ЛТД », але в них ліцензія лише на працевлаштування в Польщі. Вона вимагала передоплату за працевлаштування, хоча це протизаконно. Вона пафосно пише « Наша миссия - помочь найти людям достойную работу в Европе», а фактично люди що звернулись до неї отримали лише проблеми, кошти перерахували не малі по 500 євро, а роботу – не отримали. Шендрікова Марина їм відповіла « Мы работу поделали, обращайтесь в суд». Роботу не знайшла, кошти не повертає. Ось як назвати таку людину? Людина яка втратила совість або ж не мала її ніколи, людина яка задля наживи готова на любу брехню, людина для якої довірливі люди – це особи для халявного заробітку. ПРЕЗИРСТВО ШЕНДРИКОВІЙ І ТАКИМ АФЕРИСТАМ ЯК ВОНА.