Отзыв о работодателе «Сувенірний крам» Добавлен: 22.10.2017
Описание деятельности:
Положительные стороны компании
нет
Отрицательные стороны компании
Перше що кидається в очі за дні стажування, а їх 5, по 5 годин, (за це платять по 6 гривень), та і подальшої роботи в цьому магазині, неповажне ставлення до працівників, а саме, керівник магазину могла на нас кричати будь за що, або робити не корректні зауваження, від цього відповідно у всіх дуже погіршувався настрій і продавати, або робити щось інше, просто не було ніякого бажання. А працювати треба по 12 - 15 годин на день, з плаваючим графіком, який деколи так виснажував що сил вже не було ні на що. За період робочого дня, ми мали переву до 12ї - 10хв., до 18ї - 30хв, та після 18 - ще по 20хв., ті що курили мали 10 хв. Зарплата погодинна+відсоток від продажів, продавець - консультант 14грн. Година, касир - 16грн. Година. При цьому що закон про виплату помінявся ще з 1 січня 2017 року посилання на статтю http://vektor.If.Ua/articls/2011-10-18-14-34-15/434--2017 . Відповідно при цьому ні відпустки ні лікарняні ні нічні години працівнику ніхто не оплачуватиме, усе за свій рахунок. В літку дуже душно та гаряче, а зимою холодно, бо двері не закривають. В місяць в продавця виходить до 5000 гривень, на свята відповідно більше. Нажаль майже усі керівнки малокомпетенті люди, починаючи з управління персоналом, закінчуючи знанням законодавства. Звичайно важкувато працювати за таким графіком та при такій м"яко кажучи морально та фізично, важкій атмосфері! Дуже шкода що в такому гарному магазині, який знаходиться в самому серці міста Львова, робиться таке безладдя! Тому звичайно вам самим робити висновки чи варто йти працювати в цю компанію!